Hotellerbjudanden

Hitta de bästa hotellerbjudandena

De flesta vet att internet kryllar med olika kampanjer, rabatter och erbjudanden när det kommer till det mesta. Men hur gör man när man vill hitta de absolut bästa rabatterna för sitt hotellboende. Vilka hotellbolag bör man vända sig till och vilka externa hemsidor erbjuder exklusiva rabatter för dessa bolag? I denna sektion ska vi gå igenom vilja möjligheter man har som konsument att sänka priset på sitt boende.

Hotellbolagens egna tidsbegränsade kampanjer

Det första man bör titta på i sin jakt efter billigare boende är hotellets egna hemsida. Detta för att se om de erbjuder aktuella kampanjer under en egen sådan sektion på sin hemsida. Om man mot förmodan inte har en sådan sektion kan man prova att registrera sig på deras nyhetsbrev. Vissa hotell erbjuder någon slags rabatt i samband med att man registrerar sig som medlem för bolaget eller bara registrerar sig i deras nyhetsbrev. Både delarna brukar oftast vara gratis att ta del av.

Rabattsidor som erbjuder unika rabattkoder

På nätet finns det många olika sidor som erbjuder rabatter och kampanjer. Rabattsidor samlar (rabatt)koder som du kan använda vid onlineshopping för att få exklusiv rabatt på exempelvis en hotellbokning. Du kan även få extra rabatt på redan sänkta priser med hjälp av rabattkoder på nätet. Respektive rabattkod är knuten till en specifik webbshop nätbutik och kan inte kombineras till andra onlinebutiker. Mer information om hur rabattkoder fungerar vid hotellbokningar online, finner du här.

Prisjämförelsesidor som listar rabatterat pris

En prisjämförelsesite gör precis det som namnet säger. Istället för att du tittar på en hotellkedjas utbud av utvalda rum i en stad eller specifik plats så ser du istället flera olika hotellbolags rum listade efter plats, pris, kvalitet och flera andra önskemål du kan tänkas ha. När du alltså bestämt dig för vilken stad och plats du vill bo på är det smart att surfa in på en prisjämförelsesida för att finslipa rummet efter dina egna önskemål. Läs djupare om vilka hemsidor som erbjuder denna tjänst och hur du på bästa sätt utnyttjar dem.

Cashbacksidor som ger dig en liten del tillbaka

För att med enkla ord beskriva en cashbacksida säger man att man får pengar tillbaka vid varje köp man gör genom deras tjänst. I detta fall pratar vi om hotell och det innebär att denna sida måste ha ett samarbete med olika hotell för att du ska kunna få tillbaka pengar. Det som händer då är att du får tillbaka en del av bokningen upp mot hela 6% av det totala ordervärdet. Man kan självklart använda samma tjänst till all shopping man gör online. Läs djupare om hur cashbacksidor fungerar och hur du hittar dessa enkelt här.