Prisjämförelsesidor Hotell

Prisjämförelse för hotell vad är det?

Detta blir nog den enklaste externa tjänsten att förklara utav alla de olika sätt man kan spara pengar på när det kommer till sin hotellbokning som vi beskriver på denna sida.

En prisjämförelsesite gör exakt som namnet säger. Den sammanställer olika hotellrum och jämför priset och listar dem efter ditt egna önskemål. Det finna med denna tjänst är att den inte jämför hotellrum från en och samma kedja utan flera olika hotellföretag och bokningstjänster. Du kan med andra ord anpassa din sökning efter stad, maxpris, stjärnsystem och annat som du har som krav. På så sätt ser du endast hotell som uppfyller just dina specifika krav samtidigt som alla andra hotellrum filtreras bort.

Vilka prisjämförelsesajter för hotell finns det i Sverige?

De två största prisjämförelsesajterna för hotell i Sverige är idag Trivago och Momondo. Båda tjänsterna har sina fördelar och gillas av olika personer och önskemål. Trivago har valt att endast fokusera på att erbjuda en prislistning utav hotell i en mycket djup detalj där du kan bryta ner dina önskemål väldigt specifikt. Momondo däremot har inte lagt all sin fokus på endast hotell utan man har även lagt ner tid och möda för att kunna presentera prislistning utav flyg och även hyrbilar världen över. Vilken tjänst som passar just dig är väldigt svårt för oss att säga på rak arm då vi inte vet ditt behov för just denna bokning. Däremot tycker vi att du definitivt ska ta en titt på båda tjänsterna.

Vad ska jag göra efter jag hittat ett hotell via en jämför tjänst?

När du väl hittat ett hotellboende som passar ditt behov med förhoppningsvis ett lägsta pris genom att du använt dig utav en prisjämförelsetjänst är nästa steg att boka det. Men innan du gör det ska du se efter om du kan få någon exklusiv rabatt i form av specialkampanj från hotellet själva eller kanske en sida med rabattkoder för hotell som erbjuder exklusiva rabatter för just hotellkedjan du skall boka.